Nieuws

19 12

Gemeente ondersteunt renovatie clubhuis hockeyclub Alkmaar

Met het storten van beton leverde wethouder Sport, Peter de Baat, donderdag 18 december om 10.00 uur zijn bijdrage aan de renovatie van het clubhuis. Na het woord van welkom door de voorzitter en een aantal lovende woorden van de wethouder aan de hockeyclub volgde een rondleiding door het te verbouwen gedeelte. Met de symbolische actie van het storten van beton bezegelden de wethouder en de voorzitter het opnieuw opbouwen van het clubhuis. De fundering is hiermee gelegd.


19 12

Kerstbomen geleverd!

Afgelopen zaterdag is door jongens B1 en een aantal vaders hard gewerkt aan het kappen en uitgraven van de kerstbomen. Niet alleen de jongens hadden een prachtige middag, ook Staatsbosbeheer was zeer content met de inbreng van de heren. In Sjef K├╝ppers en Roel Koetzier schuilen houthakkers waar de boswachters jaloers op zijn.

De bomen zijn geleverd en dat het een succes was blijkt wel uit het feit dat de actie de club 450 euro heeft opgeleverd. Mannen hulde, jullie hebben mooi en vooral dankbaar werk geleverd!


08 12

Bestel nu je vers gezaagde kerstboom bij jongens B1

Voor 25 euro koop je nu een verse kerstboom gezaagd door jongens B1. Zij gaan op 13 december in de Noordoostpolder Staatsbosbeheer helpen met het kappen van een aantal te ruimen bomen. Het zal om 30 bomen gaan met een lengte van maximaal twee meter. De mannen steunen met deze actie op een ludieke wijze de inkomsten voor de tribune. Voor deze 25 euro wordt de boom bij je thuis gebracht. Wil je hem zelf ophalen, dan kost de boom slechts 15 euro.

Je kan je boom bestellen via sponsoring@amhc.nl
Wees er snel bij, want wij hebben maar 30 bomen te vergeven.


04 12

De eerste week zit er op

Het sloopwerk is al duidelijk zichtbaar. De oude kleedkamer 1 heeft een paar nieuwe doorgangen naar buiten. De banken zijn verdwenen. Wat een verschil al. Cees Heegstra van Reno Projecten lijkt tevreden over de vorderingen in kleedkamer 2. Volgende week weer een blik in de ruimte.


01 12

Feestelijke start van de verbouwing

De acties zijn breed omarmt en de eerste reacties zijn veelbelovend. Er hebben zich al een aantal mensen gemeld voor de kavels van de veiling. De flessenactie is van start. Je hoeft niet de flessen bij de club in te leveren, het bonnetje bewaren en deze bij de club inleveren mag natuurlijk ook. Geef je dan wel even aan bij welke supermarkt je dit hebt gedaan? Vanaf 5 januari is het clubhuis weer open en kunnen de flessen worden ingeleverd.